Srpska autohtona sorta šljiva ranka, u suživotu sa čačanskom lepoticom i čačanskom rodnom daje ono čemu smo težili, Rtanjsku dušu šljiovovicu. 7 godina sazrevala je u hrastovim buradima upijajući najlepše tonove, koji nakon prvog gutljaja ostavljaju trag vanile, čokolade, čiste slasti
Rtanjska ŠLJIVA
Srpska autohtona sorta šljiva ranka, u suživotu sa čačanskom lepoticom i čačanskom rodnom daje ono čemu smo težili, Rtanjsku dušu šljiovovicu. 7 godina sazrevala je u hrastovim buradima upijajući najlepše tonove, koji nakon prvog gutljaja ostavljaju trag vanile, čokolade, čiste slasti
Rtanjska VILJAMOVKA
Rakija koja pleni pitkošću i u svakom gutljaju ostavlja ukus zrele i sočne kruške
TEMPERATURA SLUŽENJA 12-16 C
PERIOD ODLEŽAVANJA 4 GOD
Rtanjska VILJAMOVKA
Rakija koja pleni pitkošću i u svakom gutljaju ostavlja ukus zrele i sočne kruške
TEMPERATURA SLUŽENJA 12-16 C
PERIOD ODLEŽAVANJA 4 GOD
Rtanjska MEDUNJICA
Kupaža rakije od dunje i meda sa Rtnja
TEMPERATURA SLUŽENJA 12-16C
PERIOD ODLEŽAVANJA 4 GOD
Rtanjska MEDUNJICA
Kupaža rakije od dunje i meda sa Rtnja
TEMPERATURA SLUŽENJA 12-16C
PERIOD ODLEŽAVANJA 4 GOD
Rtanjska KAJSIJA
Rakija koja mirisom podseća na pekmez od kajsija, a na prvi gutljaj prenosi ukus tog plemenitog voća
TEMPERATURA SLUŽENJA 12-16 C
PERIOD ODLEŽAVANJA 4 GOD
Rtanjska KAJSIJA
Rakija koja mirisom podseća na pekmez od kajsija, a na prvi gutljaj prenosi ukus tog plemenitog voća
TEMPERATURA SLUŽENJA 12-16 C
PERIOD ODLEŽAVANJA 4 GOD
Rtanjska DUNJA
Rakija punog ukusa I intenzivnog negovanog mirisa, dobijena je dvostrukom destilacijom od poseno biranih zrelih plodova Leskovačke dunje sa sopstvenih zasada podno planine Rtanj.
TEMPERATURA SLUŽENJA 12-16 C
PERIOD ODLEŽAVANJA 4 GOD